Vraag ’t Stefan (6)

Stel Stefan een vraag
Je naam Marleen
Vraag Stefan, wat staat er momenteel allemaal op je to do lijstje voor de komende periode? Wat voor achterstallige bezigheden ga je uitvoeren nu je onverwacht over veel vrije tijd beschikt?

Een goede vraag. Helaas is het ook een vraag waar ik het antwoord nog niet helemaal op kan geven. Ik zou liever willen zeggen dat ik het geluk heb aan een aardig project mee te werken, of dat ik iets leuks heb gevonden wat mij de komende maanden bezig houdt, maar vooralsnog zijn het vooral kleine dingen. Naast mijn cursus Engels ga ik weer bijles geven en ik moet op de universiteit nog wat zaken afronden voor mijn studentassistentschap. Daarnaast ben ik driftig aan het solliciteren / op zoek naar freelance schrijfopdrachten.

In februari kan ik dan (waarschijnlijk) weer met een studie beginnen. Het wordt waarschijnlijk een master journalistiek (en nieuwe media). Als ik dan een mooie stage kan lopen, kan ik wellicht een netwerk opbouwen en zo ofwel freelance verder gaan, of met een (vast) contract. Maar dat is toekomstmuziek.

Vooralsnog heb ik dus een hoop kleine klusjes en ik hoop dat daar binnenkort iets substantieels bij zal komen (tips zijn welkom). Ik zal jullie op de hoogte houden!

Ook een vraag over Stefans leven, of juist over belangrijke filosofische vraagstukken? Vraag ‘t Stefan!

2 reacties

Geef een reactie