Vleeskeuring

In tijden van slecht nieuws en sollicitaties is het leuk als je eindelijk wat macht krijgt toegeschoven. Zo hebben we vandaag geregeld dat we een kijkavond houden voor het kleine kamertje naast de mijne. Het is uitermate boeiend om eens aan de andere kant van Kamernet te zitten. Allemaal mensen die graag aardig gevonden willen worden. Ik heb zelf ook wel eens – zonder succes – aan het kijkavondencircus meegedaan, maar totdat je zelf de macht hebt, is het principe een extreem vervelende procedure. Je ontmoet een hoop mensen en daar moet je net zo gezellig mee zijn als je met je vrienden bent. En dat is niet iedereen. Maar dat betekent niet dat die mensen meteen niet aardig zijn.

In ieder geval staat de advertentie voor de kleine kamer nu vier uur online. In die tijd zijn er al best veel reacties binnengekomen. Meer dan genoeg om een kijkavond mee te vullen zelfs (zeker als we nog wat connecties uitnodigen). Die reacties zijn uitermate boeiend om te lezen. Soms staan ze vol hilarische stijl- en spelfouten. Soms zijn ze van mensen die echt helemaal niet bij mij / ons huis passen. Soms is het duidelijk dat mensen echt uren over hun verhaaltje hebben nagedacht. Soms zie je dat mensen echt wanhopig zijn.

Onze kijkavond is over twee weken. Ik ben benieuwd. šŸ™‚

2 reacties

Ik vond de kijkavonden waarbij ik wel ‘macht’ had eerlijk gezegd ook niet zo boeiend, maar ik wens je er veel plezier mee!

Hoi Stefan,

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: zou je mij ook willen uitnodigen voor de kijkavond? Ik ben 2e jaars bedrijfskunde-studente en zou ondertussen graag op kamers willen! Kort over mij zelf: ik hou van uitgaan, maar ook van Turin Brakes en Kings of Convenience, dus daarom dat ik wel eens op je weblog kom. Ik kom uit Venlo, dus ik moet tot nu toe elke dag met de Veolia-express naar Nijmegen. Verder ben ik heel erg geschikt voor het onderwijs ;).

Ik hoop dat ik ook op je kijkavond mag komen, ik ben echt toe aan op mezelf gaan wonen!

xxx

Carolien

Geef een reactie