Populaire Pagina’s (1)

Vroeger was er U Vraagt / Ik Schrijf, nu is er Populaire Pagina’s. Met enige regelmaat bekijk ik de top 10 van meest bezochte pagina’s en belicht ik de bijzondere gevallen. De homepage doet niet mee in de Top 10 (maar die staat ruimschoots op 1).

01    Treintje

In deze post uit 2007 uit ik mijn frustratie over het feit dat er een modeltrein door de Albert Heijn XL rijdt. Vraag me niet waarom deze post op 1 staat. Vroeger werd de lijst aangevoerd door The Princess Diaries, maar inmiddels staat deze post ruimschoots bovenaan. Als ik voor iedere pageview een euro zou krijgen, dan zou ik inmiddels BINNEN! zijn. Ik vind het zelf een leukere post dan The Princess Diaries recensie, maar  om nou te zeggen dat de post het neusje van de zalm is…

02    Stefan leest Oorlog en Vrede (5)

Blijkbaar was iedereen blij dat ik verder ging met deze langlopende serie. Het is in ieder geval een motivatie om ermee door te gaan.

03    Interview met Saskia de Coster

En het staat niet eens op deze site!

04    Retraite

Overigens moet de CD helaas nog steeds opgehaald worden!

05    Amerikaanse Comedy

Een follow up komt er denk ik niet, maar feit is dat ik wel een visionair ben. Bijna al deze series zijn nu succesvol op de Nederlandse TV.

06    Stichting

Ik hoop wel dat iedereen door heeft dat mijn stichting een grapje is. Een leuk grapje, maar toch…

07    Biografie

Wie wil er nu niet over mijn leven lezen? Zeker als er zulke mooie citaten onder staan. Dat doet me eraan denken, er moet er nog eentje bij…

08    Dan heeft u gewoon mazzel gehad tot nu toe

Inmiddels heb ik toch maar gewoon een Eindeloos Online abonnement met mijn nieuwe telefoon. En tegoed over. Dat ook ja.

09    Een Vierde Week Muziek

Ik ben blij dat mijn nieuwe rubriek ook met enige regelmaat wordt gelezen. Een plekje in de top 10, zoals het hoort. Deze week verschijnt er trouwens een MuziekMening, dus volgende week wordt u pas weer verblijd met een nieuwe Week Muziek. Even volhouden dus.

10    Vraag ’t Stefan

Toch komen er niet legendarisch veel vragen binnen. Om niet te zeggen “bijna geen”. Dus de volgende keer als u langskomt op deze pagina: stuur een vraag!

1 reactie

Ik vraag me af of dit een spannende reeks gaat worden. Nu je hier nog een keer linkt naar de posts die toch al het populairst waren, lijkt het me dat er niet al teveel verschuiving meer op gaat treden. Nou ja, misschien schrijf je binnenkort nog iets interessants en hebben we een nieuwe binnenkomer. 😉

Geef een reactie