DIE is de mol!

U zult zeggen: twee berichten op één avond? Zo hoor je weken niks van die jongen en zo schrijft ‘ie maar door!

Maar twee jaar geleden voorspelde ik op deze dag De Mol juist (Dennis was dat). En aangezien ik het vorig jaar slechts vier dagen later FOUT voorspelde (en ook mijn tweede poging was fout), voorspel ik het dit jaar weer op 4 januari, in de hoop het weer eens goed te hebben (Dennis in 2008 was overigens de eerste keer dat ik goed gokte).

Dit jaar heb ik ingezet op:

Manuel

Ondanks alle acteurs en actrices die dit jaar weer zijn opgetrommeld en Mol-bij-uitstek Arjen Lubach, ga ik voor de “onwaarschijnlijke” keuze Manuel (EO-presentator) bij uitstek. Hij heeft de schijn tegen zich: liegen mag volgens de Tien Geboden niet, maar iedereen weet dat in de wereld van de televisie niets is wat het lijkt.

Wat denkt u? Wie Is De Mol begint aanstaande donderdag op Nederland 1!

1 reactie

Tim schreef:

Aan Manuel dacht ik ook al, ja. Toch hoop ik stiekem ook een klein beetje op Loretta. Maar mijn aanpak is ongeveer dezelfde als die van vorig jaar: na aflevering 1 post ik mijn Mol op m’n weblog (ok, vorig jaar was dat na 2 afleveringen, maar ook toen was ik er na 1 aflevering al vrij zeker van wie het was).

Ik ben benieuwd! Donderdag weer kijken!

Geef een reactie