Ze komen…

Wie komen?

1. Turin Brakes
2. De Posts

1. Turin Brakes

Ik zou niet durven beweren dat ik de reden ben dat Turin Brakes naar Nederland komt (dat is namelijk het nieuwste album), maar ik weet met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat ik mijn favoriete band al regelmatig op het bestaan van Nijmegen heb gewezen (op het forum, bij concerten en op twitter). Toen ze dan ook, in een reactie op een vraag van een medefan aan mij (of ik Turin Brakes ging zien in Engeland) tweetten dat “maybe we will come see him for a change ;)”, toen hoopte ik heel erg dat dat in ieder geval een optreden in Nederland betekende en niet alleen een flauwe grap was. Dat was het niet, bleek afgelopen vrijdag. Turin Brakes speelt op zondag 18 april in Doornroosje. Overigens ga ik er wel van uit dat er nog meer optredens bij komen (hopelijk ook in Nederland en hopelijk de zaterdag (en / of vrijdag) ervoor bijvoorbeeld – dan wordt het een Turin Brakes themaweekend). Of is dat teveel van het goede? Misschien ook wel…

2. De posts

Met mijn nieuwe leefritme (vroeg naar bed, vroeg weer op en de hele dag bezig – inclusief de avonduren) volledig op stoom lukt het me nog niet echt om consequent nieuwe berichten te plaatsen hier. Helaas. Ik had gedacht dat nu mijn uren gestructureerder zouden zijn ingedeeld, dat er dan weer tijd zou zijn om te bloggen. Net als vroeger… Er waren dagen dat ik dagelijks iets postte hier. Ergens is er iets fout gegaan (lerarenopleiding). Maar ik heb besloten dat het me toch moet lukken om in iedere middagpauze in ieder geval een half postje te schrijven. Op die manier kan ik iedere twee dagen iets publiceren. Dat gaat me in de praktijk natuurlijk nooit lukken, maar het is wel aardig om het te proberen, nietwaar? Overigens tweet ik dagelijks, dus volg me vooral! Soms zeg ik zelfs iets boeiends (er even vanuit gaande dat je Turin Brakes boeiend vindt).

Geef een reactie