Stefan? Nee, andere Stefan! (5)

Dé Stefan is natuurlijk niet de enige Stefan op internet. Om te voorkomen dat u in de toekomst per ongeluk naar de verkeerde Stefansite gaat, wijs ik u in deze nieuwe rubriek op deze sites, zodat u niet voor schokkende verrassingen komt te staan. Oftewijl: Stefan? Nee, andere Stefan!

Ja, járen geleden heb ik me al eens opgewonden over het feit dat de meest simpele stoel allertijden naar mij is vernoemd. Blijkbaar heeft mijn leed de vast in geelblauw pak rondlopende hoge meneren bij IKEA niet onberoerd gelaten. Want toen ik me laatst nogmaals boos maakte over het feit dat er geen boekenkast, geen comfortabele slaapbank of designlamp naar mij is vernoemd en als case in point de site van IKEA erbij haalde, kwam ik tot de conclusie dat de Stefan een make-over heeft gehad. In plaats van de klassieke, houten look is de stoel nu geverfd:

Er is zelfs nog meer goed nieuws!

Bij voorkeur te completeren met het stoelkussen STEFAN voor extra zitcomfort.

Jawel, de STEFAN-lijn staat eindelijk niet langer synoniem voor abominabel zitcomfort en Spartaans design! Er is een heus, officieel zitkussen!

Dan neem ik op de koop toe dat ‘ie nu nog 3 euro goedkoper is. Het kussen kost nog eens 6 euro bovenop de toch al niet geringe prijs van 16 euro.

Ik denk dat ik er maar een ga kopen. Met kussen dan hè…

2 reacties

Ik ben op zoek naar nog twee stoelkussens stefan van ikea, helaas zijn deze uit het assortiment en dus niet meer zo verkrijgbaar…. dus wie heeft er nog twee voor mij?

Geef een reactie