Stefan van ditisstefan.nl op de radio

Jaja, ik ben natuurlijk zelf ook op de radio te horen, iedere zaterdagmorgen. Maar dat gaat over het nieuws. Wat denk je van een radioprogramma waarin IK, MOI, ME word geïnterviewd?

Nou ja, als dat je allerliefste wens was, dan raad ik je aan om te luisteren (en eventueel te kijken) naar English Breakfast Radio Show. Zij wilden mij interviewen over mijn fansite over Turin Brakes en het leven van een Superfan. Dus haal je Engelse taalskills onder het stof vandaan (dat heb ik ook gedaan) en luister hier. Het begint na ongeveer 5 tot 10 minuten (eerst nieuws en John Mayer) en het duurt ook ongeveer 10 minuten (inclusief Turin Brakes liedje complimenten over hoe “nice” ik ben na afloop van het nummer). Daarvoor kun je trouwens op de webcam zien hoe ik alvast word gesms’t en gebeld. Supervet.

2 reacties

Haha, geniaal! Thumbs up.
Je hebt ook helemaal geen moeite met het Engels (’the milky way’ :p)
Zegt die vent aan het eind van het interview nu ’tot ziens’?

Ja, volgens mij zegt ie ook nog ‘doei’ 🙂
Het ging verrassend goed, ook omdat ik normaal ‘even wakker moet worden’ in de vroege uren van de dag (dus ook om 8 uur des morgens).

Geef een reactie