Zingt u weer mee?

HALLO STEFAN!

Hallo Stefan
Vandaag wordt het fijn
Vandaag zal jij het feestvarken zijn!
Ja jij! Stefan! Omdat je verjaart
En dat is ons allemaal een feestje wel waard!

We zijn zo blij je verjaardag te vieren!
We zingen, we springen, we dansen in’t rond
Of het regent / de zon schijnt, vandaag is de hele dag mooi
Van harte gefeliciteerd!

Ha die Stefan
Dit is jouw lied
Luister dus goed, dan vergeet je het niet
En nu, Stefan, zingen we door
Met zijn allen in koor:
Hiep Hiep Hoera!

We zijn zo blij je verjaardag te vieren!
De aandacht is helemaal, alleen maar voor jou
Want jij bent de ster en dus roepen we het allemaal uit:
Van harte gefeliciteerd!

Hallo Stefan
Vandaag wordt het fijn
Vandaag zal jij het feestvarken zijn!
Ja jij! Stefan! Omdat je verjaart
En dat is ons allemaal een feestje wel waard!

We zijn zo blij je verjaardag te vieren!
We zingen, we springen, we dansen in’t rond
Of het regent / de zon schijnt, vandaag is de hele dag mooi
Van harte gefeliciteerd!

Ha die Stefan
Dit is jouw lied
Luister dus goed, dan vergeet je het niet
En nu, Stefan, zingen we door
Met zijn allen in koor:
Hiep Hiep Hoera!

14 reacties

Fantastisch!!! Ik heb toen ik nog een klein meisje was van mijn ouders voor mijn verjaadag een singletje gekregen met mijn naam erop…..en dat zelfde liedje staat hierboven geschreven met jou naam!!! Ik weet nog precies hoe je het moet zingen…..zoooow dit is echt leuk!!! Heel jammer dat dan ook nergens een voorbeeld terug kan vinden van hoe het klinkt…en helaas ben ik het singletje kwijt…. Maar door deze tekst te lezen waan ik me weer even 30 jaar geleden…SUPER!!!

Groetjes Nancy

wat gaaf is dit, toen ik klein was werd ik op mijn verjaardag met dit lied wakker gemaakt 🙂
kreeg kippevel toen ik dit weer hoorde hahah.
ik heb zelf inmiddels ook een zoontje en het lijkt me zo geweldig om dit lied ook voor Liam te hebben, maar volgens mij is dat nergens meer te kopen of te bestellen. ik kan het in ieder geval nergens meer vinden 🙁

Groetjes Cindy

Ik ken je niet Stefan, maar bedankt dat dit liedje op je site staat. De vader van mijn dochters is vorig jaar overleden en dit liedje gaven ze ooit als 3 en 4 jarigen op een singletje met ballonnen aan hun vader. Het werd trouw op elke verjaardag gedraaid. Het betekent veel voor hen dat het nog steeds digitaal te beluisteren is ergens…..

Hallo Stefan,

Ik zocht of ons gezamelijke verjaardagsliedje misschien ergens te beluisteren was, en was net als de anderen heel blij dit hier te vinden. En voor mij is het helemaal perfect, want ik had precies dezelfde 🙂

Weet jij misschien of deze liedjes nog ergens verkrijgbaar zijn? We verwachten volgend jaar een baby’tje, en ik zou het te gek vinden als het nog mogelijk was dit liedje te bestellen met zijn of haar naam.

Bedankt alvast!
Stefan

Fantastisch! Ik heb dat kleine LP-tje -met die ballonnen erop- nog ergens bij mijn ouders liggen. Goed te horen dat hij in ieder geval met 1 naam gedigitaliseerd is 🙂

Weet iemand overigens wie de zangeres is?

Geef een reactie