Vraag ’t Stefan (9)

Stel Stefan een vraag
Je naam Melk
Vraag Hoe kan ik een eigen fanclub oprichten voor jou?

Beste Melk,

Bedankt voor je vraag. De officiële manier om fan te worden van Stefan is als volgt. Je kunt lid worden van de Verenigde Aanbidders van Stefan van Ditisstefan.nl. Hiermee steun je tevens de Stichting Stefan van Ditisstefan.nl. Naast toegang tot de nationale Ditisstefan.nl fandag (ieder jaar op 5 juni), krijg je ook korting op Stefan van Ditisstefan.nl merchandise (in voorbereiding), gratis advies van Stefan van ditisstefan.nl, als je daar om vraagt, en vele andere leuke voordelen. Als je lid wilt worden van de Verenigde Aanbidders van Stefan van Ditisstefan.nl, kun je een mailtje sturen naar stefan [at] ditisstefan [punt] nl met je echte contactgegevens (naam, adres, e-mailadres, rekeningnummer, telefoonnummer).

Wat betreft het oprichten van fanclubs: ook dit is mogelijk. Dit kan in principe zonder tussenkomst van de Stichting van Stefan van Ditisstefan.nl, maar de Stichting is wel graag op de hoogte van alle andere aan Stefan gelieerde organisaties. Mensen die graag fanclubs voor Stefan van Ditisstefan.nl willen oprichten, worden dan ook vriendelijk verzocht contact op te nemen met de Stichting Stefan van Ditisstefan.nl, danwel met Stefan zelf. Graag wordt de Stichting op de hoogte gehouden van plannen, ideeën en activiteiten.

Ook een vraag over fanclubs, wereldvrede of existentiële kwesties? Vraag ‘t Stefan!

Geef een reactie