Al fan van Tipp-ex?

Een viral maak je niet, een viral ontstaat. Dat is het idee althans. Maar als de Tipp-Experience niet is bedacht met het idee “iedereen gaat hier meteen alle vieze woorden die hij kent invullen”, dan weet ik het ook niet meer.

De Tipp-Experience is een in eerste instantie flauw filmpje over een jager die liever toch geen beer schiet en daarom de titel van de video met tipp-ex (die hij uit de advertentie naast het filmpje pakt) verandert. En dan mag je zelf bepalen wat de jager wel met de beer doet. Dus A hunter [loves] a bear, bijvoorbeeld… Of één van de volgende… Cook, listen, music, sleep, jump, dance, wash, play, kicks, fishing, moonwalk, high five, pee, is, paints, chat, fuck, tipp-ex, dance, eat, fart, bear, shave, fart, hug, kill, shoot, fly, spell, surf, stand, beach, kiss.

Grammaticaal gezien niet allemaal correct, maar het levert wel steeds een ander filmpje op. Ze zijn niet allemaal even briljant, maar er zitten een aantal hilarische tussen. Op kantoren over de hele wereld daalt de arbeidsproductiviteit voor even – en denkt iedereen met een beetje geluk aan tipp-ex. Of aan een jager die samen met een beer een liedje zingt…

Geef een reactie