Passenger – Shape of Love (feat. Boy and Bear)

Sinds Mumford & Sons is de mainstream wat banjo-toleranter. Toch komt het typische instrument nog het beste tot zijn recht op echte folk en country albums. Het nieuwe album van Passenger, Flight Of The Crow, behoort duidelijk tot de folkcategorie. Op het album werkt Passenger samen met een dozijn andere artiesten die in hetzelfde genre opereren. Het is dat geen enkele naam in deze categorie nog echt GROOT te noemen is, anders zouden we kunnen spreken van een all-star record. Dat is het dus niet, maar nadat je je over de soms wat James Blunt-achtige vocalen hebt kunnen heen zetten, blijft een catchy plaat over. Meest sprekende bewijs daarvan is wat mij betreft dit leuke Shape of Love.

I only came inside to get out of the rain
By the looks of things she may well have gone insane
I swear I know that face, but I don’t her name
She’s the shape of love oh

I stir my tea, done away with the ciggarette
I don’t want you shivering and the rain has started yes
I know her make up runs and her may be a mess
But she’s the shape of love yea

I don’t ever want the rain to stop
I don’t ever want to leave this coffee shop
I don’t ever want the clouds to part
Cos the shape of love’s the only shape that fits my heart

http://www.youtube.com/watch?v=5XlRvMZMaqk

Geef een reactie