Ondertussen op TheNextWeb.com

Vanaf nu schrijf ik – naast al mijn andere blogactiviteiten op het interweb – ook stukjes voor The Next Web. Een van oorsprong Nederlands blog, maar inmiddels wereldwijd steevast in de top 50 blogs ter wereld van Technorati (op moment van schrijven staat ‘TNW’ op 27). Ooit begonnen ter promotie van een conferentie voor nieuwe start-ups op internetgebied, is het inmiddels uitgegroeid tot een collectief van blogs op internet, social media en technologie. Dat gebeurt inderdaad in het Engels, anders bereik je geen wereldpubliek. Gisteren ging mijn eerste blog online, over YouTube.


Jaaaa, dat wil ik lezen, dus klik ik hier

In principe gaat er minimaal één keer per week een blog van mij verschijnen, dus dat wordt flink lezen voor de lezers van mijn nog niet verzamelde werken. U komt er wel uit?

Geef een reactie