Ondertussen op…

Zo. Een drukke week achter de rug. Ik lig wat achter met wat dingen en ik zal mijn best doen dit in te halen. De Rijles Kronieken krijgen morgen een vervolg, maar vrees niet… U heeft maar één aflevering gemist – deze week was ik druk met verhuizen. De tweede les van de week ging niet door vanwege een aanrijding gedurende de les vóór mij. Dinsdag is de volgende les, dus daarvoor mag u nog de volgende aflevering verwachten.

Ondertussen ben ik dus woonachtig in een echte studio. Zonder badkamer, maar met keuken (waar binnenkort ook een vaatwasser in zit). Het was even wennen, maar inmiddels bevalt het best goed, al die ruimte en mogelijkheden. Ik kan niet wachten tot er meer mensen komen kijken.

Wel heb ik de afgelopen week me ingezet voor andere websites. Een nieuw stukje op Stofwolk en mijn tweede artikel voor The Next Web. Klik op de plaatjes hieronder om ze te lezen, dan wijst de rest zich vanzelf.

Ten slotte: gisteren (zaterdag 5 maart) was het tien jaar geleden dat The Optimist LP van Turin Brakes uitkwam. Een briljante plaat. Op mijn fansite herdenk ik een maand lang het verschijnen van dit album. Allerlei fans hebben verhalen ingestuurd en die publiceer ik iedere dag. Tot nu toe is het concept erg geslaagd. Op de officiële website van de band vind je trouwens tijdelijk demoversies van de nummers van dit klassieke album.

 

Geef een reactie