Sondre Lerche zonder titel

Er komt weer een nieuw album van Sondre Lerche aan. Het is de opvolger van het in 2009 verschenen Heartbeat Radio. Daarover schreef ik toen:

“Maar op de een of andere manier probeert Sondre Lerche met Heartbeat Radio een breder publiek aan te spreken zonder muzikale concessies te doen. Het resultaat is een veilig, maar vooral net album. Er is helemaal niets op aan te merken. Maar dus ook niet dat het legendarisch is.”

De opvolger van dit album is titelloos, het debuut van Sondre op zijn eigen label. In het persbericht staat “Sondre Lerche captures a spontaneous and heartfelt sound that results in what many call Lerche’s boldest and best album to date.” Dat is nogal een claim. Gelukkig beschikken we nu over twee nummers van dat album. Eentje daarvan vind ik niet zo leuk, maar dit nummer (getiteld Private Caller) vind ik dan weer prima geslaagd. Maar oordeelt u vooral zelf.

Sondre Lerche – Private Caller by sondrelerche

Geef een reactie