W.v.t.t.k.

  • Ja, dan kan ik wel mooi zeggen dat ik mijn gouden sleutel iedere dag draag, maar dan moet ik niet de eerstvolgende werkdag daarna vergeten mijn sleutel om te doen.
  • Luister veel Holy Ghost! (hippe shit), Gregory Page (melancholie de gekste!) en wil graag deze video van Eefje de Visser aanbevelen.
  • Ik moet eigenlijk meer over mijn leven schrijven.
  • Gisteren even mooi twee boeken uitgelezen die nog open lagen (Het kraaien van de haan / De Leeuwerik) en een derde bijna uit (J. Kessels the Novel). Dat zet zoden aan de dijk.
  • Deze maand kom ik in ieder geval op zeven en wellicht acht berichten. Dat is weinig maar in ieder geval meer dan in april 2010 (toen 3 berichten) en minder dan in 2009 (9 berichten) en april 2008 (21 berichten, waar haalde ik de tijd vandaan?).  Overigens moeten we terug naar 2007 voor het laatste (en enige) bericht geplaatst op 26 april. Daar komt dan bij dezen verandering in.
  • Het wordt tijd voor de volgende aflevering in de Rijles Kronieken. Ook de vriendin van mijn rijleraar heeft inmiddels aangegeven de eerste afleveringen trouw te hebben gelezen.
  • Op Tweede Paasdag niet alleen veel gelezen, maar ook fijn zo’n 977 woorden geschreven aan mijn debuutroman. Had ineens heel veel inspiratie en meteen weer wat lijntjes vooruit gepland. Als ik nu om de dag een woord of duizend op papier zou kunnen zetten, zou het zowaar nog eens af komen… Waarom is het niet iedere maandag Tweede Paasdag?
  • Als die mobiele telecomproviders echt doorgaan met het opvoeren van de kosten voor speciale internetdiensten, dan ga ik me toch bijzonder opwinden. Dat zou ik namelijk een veel kwalijkere zaak vinden dan de automatische locatietracker van Apple. Alsof ze nog niet geld genoeg aan mij verdienen…
  • Wordt onderhand een beetje moe van alle Belgische toestanden bij Ajax. Gelukkig winnen ze wel en maken ze zelfs nog kans op de titel (al winnen ze op bijzonder matige wijze en moet ik ze nog én van Heereveen én van Twente zien winnen). Maar dat heb ik dan  liever dan Arsenal. Die lopen wederom de titel mis omdat… ja waarom eigenlijk? Omdat Wenger een duffe dude is? Joost mag het weten. Wenger wordt er niet populairder op en de fans zitten met de handen in het haar.
  • Als ik dan toch op het terras zit, dan geef ik de voorkeur aan een Hoegaarden boven een Steenbrugge. Maar liever een Korenwolf als die er is. Maar die blijken ze niet altijd te hebben.

2 reacties

De fans van Arsenal zouden ook eens de hand in eigen boezem moeten steken. Niets kan een ‘struggling squad’ zo vooruithelpen als een fanatieke aanhang. Maar bij Arsenal is het altijd doodstil; het stadion heeft niet voor niets ‘The Library’ als bijnaam.

Ga je nog recensies schrijven van de gelezen romans? (hoop van wel) Mooi trouwens dat je Gregory Page ook kunt waarderen.

Kom een keer in ‘s-bosch een Korenwolf drinken!

Dat van die struggling squad zag je zondag trouwens ook bij Ajax en de vertoonde Feyenoord-beelden… Dus daar heb je wel gelijk in denk ik. Wel raar dat de Arsenal-aanhang zo stilletjes is…

Wat betreft boeken: wellicht ga ik er nog over schrijven ja! En we moeten in mei maar een datum prikken om weer eens af te spreken. Kom ik inderdaad weer eens naar ‘s-Hertogenbosch!

Geef een reactie