Opfrisbeurt

Zo. Tijd voor een opfrisbeurt. Het ziet er allemaal weer wat frisser uit. WordPress-adepten kunnen zien dat het een vrijwel onaangepaste versie van Duster is. Dat thema wordt momenteel door de makers van WordPress omgebouwd tot officieel standaardthema (TwentyEleven). Ik ben sowieso van plan om de boel verder aan te passen naar mate mijn vrije tijd dat toelaat, maar voor nu vind ik het wel fijn om een schone, minimalistische lay-out te hebben. Waarmee dan uiteindelijk toch nog best veel kan.

Het vorige thema was een eigen brouwsel gebaseerd op de Thematic Framework – mocht u dat interesseren. De redenen voor de overstap zijn simpel: Dat thema gebruikte ik toch al gauw een jaar of twee, drie. Weliswaar met verschillende kleuren, maar zeker op internet moet je blijven vernieuwen. Ik wilde echter ditisstefan.nl niet opnieuw uitvinden en Duster biedt me de mogelijkheid om langzaam weer een eigen thema op orde te krijgen, zonder dat het radicaal anders wordt. Dit is functioneel en niet lelijk. Simpel. Nu alleen nog een andere header, maar dat komt wel als er weer een foto is waarmee dat kan.

Ik reken op uw goedkeuring?

update: toch nog wat fancy dingetjes toegevoegd. De rest volgt op een later tijdstip.

1 reactie

Geef een reactie