“The humans will keep on going until they literally can’t”

Toen ik twee weken geleden in Glasgow was, interviewde ik Turin Brakes voor mijn fansite. Nu bent u vast niet zo heel erg geïnteresseerd in het reilen en zeilen van mijn favoriete bandje, maar misschien dat u het wel aardig vindt om mijn Engels met Nederlands accent te horen. Bijvoorbeeld. Of wellicht dat u geïnteresseerd bent in de dingen die ik zo onderneem in mijn vrije tijd heeft. Binnenkort volgt het tweede deel van dit ehm… tweeluik. Daar kunt u vast naar uitkijken!

(Overigens insinueert de kop wellicht dat het hier een enorm diepgaand interview betreft over de staat van de wereld, maar het gaat vooral over het eerste album en de bijbehorende tour, full disclosure dus).

Ether Site: The Optimist Interview (1/2) by Stefan Meeuws

Geef een reactie