Alt.kerst: She & Him

De komende weken ga ik pogen in ieder geval twee en hopelijk veel meer leuke alternatieve kerstnummers aan te prijzen. Tuurlijk, inmiddels kennen we allemaal Sufjan Stevens kerstbox, maar waar in Nederland kerstplaten het domein zijn van de top 40-artiest, gaat zo’n beetje iedere alternatieve artiest aan de kerstplaat. En als het niet dit jaar is, danwel volgend jaar.

Zo ook She & Him. Het toch al behoorlijk retro ingestelde duo bestaande uit M. Ward en newly-single Zooey Deschanel gaat – zoals bovenstaande foto al doet vermoeden – nog veel retro-er op hun kerstplaat A Very She & Him Christmas. Er worden veel bekende kerstnummers gecoverd, waaronder het altijd depressieve Have Yourself A Merry Little Christmas en Rockin’ Around The Christmas Tree. Het complete album staat onder andere op Spotify, maar hier is in ieder geval het stemmige Christmas Day  voor mensen die (nog) geen Spotify hebben.

She & Him – Christmas Day by Double Six

Geef een reactie