Gouden sleutel (slot)

Dat met die gouden sleutel was niet zo’n heel briljant idee. En ook weer wel. Terugkijkend op 2011 heb ik mede dankzij die sleutel best veel bereikt. Ik ben immers verhuisd, van baan gewisseld en begonnen met rijlessen (het sleutelwoord is hier begonnen). In die zin is 2011 een uiterst productief jaar geweest. Het extra voornemen, om mezelf te verrassen en boven mezelf uit te stijgen is ten dele gelukt. Ik heb heel veel extra dingen gedaan, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik mezelf daardoor niet ben tegengekomen. Ik heb ook wat grenzen van mezelf ontdekt. Dat was minder leuk, maar het hoort er bij.

De gouden sleutel was bedoeld voor mijn goede voornemens in 2011, en de sleutel mocht pas af als ik mijn goede voornemens had uitgevoerd. Nu is 2011 voorbij en eigenlijk moet ik alleen nog mijn rijbewijs halen. Maar 2011 is voorbij. Dus gaat de sleutel toch af.

En af en toe, zal ik hem nog wel eens omdoen. Omdat de sleutel wel een beetje bij mij is gaan horen. Maar niet omdat ik heel veel goede voornemens voor 2012 heb die ik wil uitvoeren. Er is genoeg te doen het komend jaar. Maar voorlopig gaan we het maar eens per dag te lijf. Het plan voor 2012? Er is geen plan.

Behalve rijbewijs halen dan. Dat moet toch echt in 2012 lukken.

 

Geef een reactie