Vluchten kan niet meer, volgens Matsson

Een heerlijke week in Portugal zit er op dus wordt hier de blogstilte doorbroken. Ik wilde eigenlijk nog een aflevering van de top 25 klaarzetten, maar dat lukte door ziekte niet meer. In ieder geval: ik ben er weer hoor! Vluchten kan dus niet meer.

En dat is dan meteen het bruggetje naar het nieuwe album van Tallest Man On Earth There’s No Leaving Now, waarvan ik de titel dus maar even vrij heb vertaald. Hoe het album klinkt, weten we niet, maar dat er een gitaar en een Dylanesque stem op klinken staat buiten kijf. Nu is er eerste single 1904, met het opbeurende, zomerse onderwerp “DOOD”. En we horen zowaar een extra gitaarloopje en drums. En voor het geval u dat nog niet wist: dat is een revolutie binnen het oeuvre van Kristian Matsson. En mooi dat ook. Colour me excited voor het album.

Geef een reactie