Wanneer blog je eigenlijk

In mijn blog staan een aantal concepten. Ik moet ze alleen nog afschrijven.

Maar wanneer?

Nu?

Nee, nu, heb ik geen inspiratie. Nu zit ik niet in de ‘flow’ om te schrijven. Nu kan ik niet zo goed verwoorden als toen ik het bericht bedacht.

Wanneer blog je eigenlijk?

Ik had altijd goede momenten gehad waarop ik kon bloggen, maar de laatste tijd ontbreken ze me. Ze komen wel weer. Maar ik worstel af en toe met het vinden van een goed moment. Ik wil deze site helemaal niet verwaarlozen. En ik blog best nog af en toe. Bijvoorbeeld op mijn Turin Brakes site, of op de site van het bedrijf waar ik werk. Maar dat is niet hier. En in het geval van mijn Turin Brakes site zelfs niet in het Nederlands. En het is vooral niet hier. Wanneer blog ik voor ditisstefan.nl.

Ik denk er wel eens over om opnieuw te beginnen. Maar dat is zo zonde. Ik vind het wel leuk dat deze plek een historie heeft. Die historie die af en toe ook zo aan me trekt dat het bloggen er niet van komt.

Stof tot nadenken.

Tijd om toch maar aan die concepten te gaan werken. Anders komen ze nooit af.

Geef een reactie