Als u niet van bliepjes maar wel van de Villagers houdt

Als u niet van bliepjes, maar wel van de Villagers houdt, dan was u een beetje genaaid de afgelopen tijd. En de komende tijd. Want alles wijst erop dat het nieuwe album {Awayland} dat deze maand verschijnt vol met bliepjes staat. Als eerste bewijsstuk was er single The Waves. Die heeft u, gezien uw afkeer van bliepjes, waarschijnlijk niet afgeluisterd. Gelukkig heeft zanger / gitarist Conan zijn uiterste best gedaan op een bliepvrije versie van het nummer The Waves. En dat klinkt minstens net zo mooi. Boft u even. En dan plaats ik hem toch maar mooi hier, ondanks dat mijn laatste blog van 2012 ook al over Villagers ging. Kan gebeuren. Je moet wat.

Oh ja, ik ben vandaag gaan sporten. Goed he.

(dat heeft niks met het voorgaande te maken, maar dat hebben spam-reacties ook niet en die komen ook af en toe binnen op deze site dus…)

Geef een reactie