Nog even Wie is de Mol dan…

Mijn gezeik ten spijt, ik ben gepakt door de spanning ende sensatie die Wie Is De Mol heet. Kritisch ben ik nog, maar ik ben ook wel benieuwd naar de afloop. En ik heb een theorie, die een vervolg is op wat ik vorige week al op schreef. Ik ga nu, vlak voor het einde maar nog vroeg genoeg om volledig fout te zijn een voorspelling doen:

  • Carolien wint Wie is de Mol 2013
    (fanatiek, maar sluw, maar uiteindelijk de kandidaat die al sinds week 2 weet wie de mol is)
  • Zarayda of Paulien is De Mol
    (allebei doen ze zich net iets minder goed voor dan ze zijn: Zarayda als mietje, Paulien als domme gans, maar één van de twee vliegt er komende donderdag uit)
  • Kees verliest Wie is de Mol 2013
    (uiteindelijk een goede kandidaat maar net niet goed genoeg om te winnen)

En zoals ik gisteren al zei, vind ik Zarayda meer Mol dan Paulien. Dus hoop ik op Zarayda. Ik zal niet verbaasd zijn als het Paulien blijkt te zijn hoor. Dan heb ik verkeerd gegokt. Ik hoop dat donderdag dan ook een van de twee mollen eruit vliegt. Want dan weet ik het zeker. Al kan het natuurlijk zijn dat Carolien te veel fouten maakt in de test en Kees de Mol wint. Dat kan ook. Dan heb ik het fout. Maar vergissen is menselijk. En er zijn ergere dingen.

Geef een reactie