Culcha Mainstreet

Mijn goede geëmigreerde vriend en cultuurwetenschapper Mischa merkt terecht op dat de clip van Mainstreet – weliswaar in een andere setting – wel enige gelijkenis kent met onderstaande hit. Aan hem was het fenomeen Mainstreet tot nu toe voorbij gegaan, maar hij zag de gelijkenis naar aanleiding van de vorige post op ditisstefan.nl meteen. En laten we eerlijk zijn: ook muzikaal gezien is de gelijkenis treffend. En de combinatie van moedertaal en Engels doet het goed. Ein riesen Hit!

Wo sind die Leipzig City Girls eh? Consider my mind blown.

Over een maandje zit ik zelf in Berlijn trouwens. #kanniewachte

1 reactie

Mainstreet ik vind julie super tof rein is stoer ouwen is gewoon leuk en daan is hot en nils is de hotste ik kom binnen kort naar raalte julie gratis concert dat word mijn eest concert van julie want de andere concerten zijn veel te ver weg voor mij erg jammer maar ik kan nou al niet wachten tot het concert julie zijn de best ga soo door love julie dik kus xxx van Miranda.

Geef een reactie