Villagers doen ’t weer in Paradiso

Voor de zoveelste keer in Nederland en dus was de grote zaal niet helemaal uitverkocht, daar in Paradiso Amsterdam. Maar leuk was het zeker. Waarom ze twee keer Nothing Arrived speelden (1x gevoelig met zijn tweeën, 1x als afsluiter met de hele band), is me niet helemaal duidelijk, maar verder was het een toffe vrijdagavond. Ik maakte dit filmpje tijdens de encore van het concert.

Verder kan ik niet anders zeggen dan dat ik mijn zeer heb vermaakt. Het nieuwe materiaal van {Awayland} brengt de nodige punch in de setlist, al werd het optreden gevoelig begonnen met Cecilia and her Selfhood. Hoogtepunten waren natuurlijk Can You Hear Me Now, That Day, maar ook The Waves en Grateful Song. Leuke avond dus, met leuke muziek. En er waren nog kaarten, dus u had erbij kunnen zijn…

Geef een reactie