Andere tactiek

Normaal denk ik er op 22 december pas aan dat het weer bijna Kerstmis is en dat mijn Sufjan Stevens collectie wel van de zolder gehaald mag worden – de spreekwoordelijke zolder dan. Dit jaar doen we het anders. Op het werk staat de boom immers al, dus ga ik er nu met gestrekt kerstbeen in. Het is een andere tactiek, maar ik heb dit jaar gewoon best wel een beetje zin in Kerstmis. Het is niet echt ergens op gebaseerd en ik vind dat het jaar veel te snel gaat. Maar we gaan gewoon kei hard voor de kerst dit jaar.

Te beginnen met deze gratis EP van The Oh Hellos.

En vast binnenkort gevolgd door een playlist.

Posted by Stefan

Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *