Nabeschouwingen 2014 (2)

Nou. Het is weer begonnen hoor, het WK Voetbal. Spannend hoor! Net als bij het EK voetbal in 2012 en het WK voetbal in 2010 geeft Stefan na afloop van wedstrijden een nabeschouwing. Als hij er zin in heeft. Alle wedstrijden dus? Nee, niet alle wedstrijden. Stefan heeft namelijk een leven. Hij heeft dan ook niet de illusie dat het hem gaat lukken alle wedstrijden na te beschouwen op ditisstefan.nl. Maar soms zal er hier een stukje staan waarin Stefan zijn gebrekkige voetbalkennis gebruikt om zijn observaties te noteren en te delen. Verwarring, gut-feeling en valse hoop: dat zijn de pilaren waarop zijn nabeschouwingen steunen. Volgt u nog? Nee?

Alle wedstrijden

Schermafbeelding 2014-06-27 om 10.50.54

Natuurlijk kan ik allemaal beschouwingen vol onnauwkeurigheden hier gaan plaatsen, maar je kunt ook naar de Incognitief.com gaan en daar luisteren naar hun zojuist verschenen twintigste podcast. Hierin ben ik te gast en we hebben het alleen maar over voetbal. Ja, dat ik ooit nog ergens als voetbalkenner gepresenteerd zou worden verbaasd mij ook een beetje en waarschijnlijk roep ik wat dingen waar ik spijt van krijg – dat Nederland kampioen wordt bijvoorbeeld – maar dat neemt niet weg dat je ‘m gewoon kunt luisteren. Als je wilt.

Je kunt natuurlijk ook 40 minuten naar niks luisteren. Maar dan ga ik nog niet schrijven.

(en over de dingen die hier niet aan bod komen hebben we het nog wel een keer)

Geef een reactie