2015 wordt een mooi jaar

Gelukkig 2015!

Ik heb niet echt een officiële terugblik op 2014 geplaatst, waarmee ik breek met een traditie die ik toch al jaren volhield. De oorzaak daarvan was onder andere een ontzettend leuke avond in Antwerpen met speciaalbier, spelletjes en heel veel lachen. Ik weet niet eens meer zeker of mijn teams wel of niet hadden verloren met de twee potjes 30 Seconds, maar belangrijker was dat ik kennismaakte met het fantastische Dominion, een spel wat ik NU wil hebben. Aan het einde van de avond speelden we nog een potje Mamma Mia!, wat toen ontzettend ingewikkeld leek maar de volgende ochtend ineens heel makkelijk (toen ik de achterkant las). Ook had ik een doorbraak bij Mario Kart – een beetje – want ik werd in ieder geval niet meer continu laatste. Enfin, het was zo’n avond. En zo’n nacht waarbij je wakker wordt van de lampen van een terrarium die aanspringen. Ach ja, we hebben gelachen. Ik ben er wel achter gekomen dat ik twee van dit soort avonden eigenlijk niet meer trek… Ook ik word ouder, of meer een watje ;).

Nog een paar hoogtepunten in 2014: de vakantie naar Italië, een knotsgek weekend vol Turin Brakes in Nederland, het weekend Londen in mei van dit jaar, talloze goede gesprekken, series en films en heel veel toffe concerten: First Aid Kit, St Vincent, Damien Jurado, To Kill A King, Broken Bells, Nick Mulvey, Thomas Dybdahl, Kevin Pearce, Le Guess Who en nog veel meer.

(voor een aantal muzikale hoogtepunten verwijs ik jullie naar Incognitief, waar ik 5 redelijk mainstream hoogtepunten heb genoemd – hier zou ik daar nog de nieuwe Damien Jurado en Hiss Golden Messenger aan toe willen voegen)

En nu 2015: ik heb er best zin in. Er komen weer mooie momenten aan. En ook minder mooie, helaas raakt ellende mijn directe omgeving ook en dat is vervelend. Maar ik word vandaag wakker met een klein beetje hoofdpijn en een slaperig hoofd, maar vooral ook optimisme. De zon schijnt, we kunnen alle kanten op, we gaan er het beste van maken. We zien wel waar het schip strandt, met een beetje geluk is het op een mooie plek.

Alle goeds! 🙂

1 reactie

Geef een reactie