Incognitief Podcast S02E13: Selma & Oscarvoorspellingen

Voor wie nog eens graag mijn stem uit een computer wil horen, is er de Incognitief-podcast, waar ik deze week de presentatie verzorg. Samen met Martijn en Nils bespreek ik de Martin Luther King-film Selma. Daarna blikken we vooruit op de Oscars die vannacht worden uitgereikt. Of zoals ze het bij Incognitief omschrijven:

De Oscaruitreikingen zijn aanstaande! Zondagnacht 22 februari worden de beeldjes uitgereikt. De podcasters van INCOGNITIEF bespreken de laatste nominatie (Selma, over een deel van het leven van Martin Luther King) maar blikken vooral vooruit op de mogelijke kanshebbers in uiteenlopende categorieën.

https://soundcloud.com/incognitief/seizoen-2-aflevering-13-oscarwinnende-podcast-7-selma-de-voorspellingen

Geef een reactie