Dinsdag 3 maart: sport en sociale media bij SMC024

Ik zit sinds vorig voorjaar in de redactie van de Social Media Club Nijmegen. Dat is leuk, want samen met een club leuke mensen nodigen we slimme mensen uit om iets te komen vertellen over social media en hun vakgebied. Dinsdag 3 maart is het feest want dan komt Bas van Rossum van Ajax en Stefan Kappert van The Runclub praten over sociale media en… sport!

Bas van Rossum (Ajax)

Tijdens deze bijeenkomst nemen we de rol van sociale media onder de loep binnen de grootste volkssport van Nederland: voetbal. Tijdens het WK werd al snel duidelijk dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft. Iedereen heeft een mening over voetbal en op sociale media kan iedereen die meningen uiten. Bas van Rossum, oud Marketing Manager van N.E.C. Nijmegen en tegenwoordig verantwoordelijk voor de sponsoring bij AFC Ajax, gaat deze avond in op de rol die sociale media hebben binnen zijn werkveld.

Stefan Kappert (The Runclub)

Een van de sporten die de afgelopen jaren ook enorm aan populariteit heeft gewonnen is hardlopen. Sociale media hebben hierbij een belangrijke rol gespeeld. Stefan Kappert, initiatiefnemer van The Runclub licht tijdens de avond toe hoe hij de passie voor hardlopen heeft ontdekt en hoe hij deze met behulp van social media probeert over te dragen op anderen.

Wanneer? 3 maart, 20:00 uur Lux Nijmegen, zaal 7. Meld je hier gratis aan.

Geef een reactie