Nog steeds overeind: Het Kaartenhuis

Eerder deze week schreef ik een blog bij Incognitief over zo’n eeuwige rots in de Nederlandse internetbranding (als in branding van zee): Het Kaartenhuis

Hetnet is niet meer. Hyves leeft als gamesplatform in de marge. Ilse – weet je nog? Er zijn veel iconen van het Nederlandse internet overleden – je vervullend met nostalgie als je eraan terugdenkt. Maar één staat nog fier overeind, terwijl ‘ie misschien wel het eerste in elkaar had moeten storten: Het Kaartenhuis, al tien jaar alle kaarten onder één dak. Tien jaar? Maak daar maar rustig zeventien jaar van. Er zitten nu kinderen te snapchatten in een klaslokaal die nog niet eens waren geboren toen de eerste e-cards met Het Kaartenhuis werden verstuurd. Maar of ze het nog zeventien jaar gaan volhouden? Als het aan deze trouwe fans ligt, wel… LEES VERDER →

Geef een reactie