Mumford / Podcast / Incognitief

1. Mumford & Sons hebben een ontzettend matig nieuw nummer gemaakt. Ik maak er meer dan 800 woorden aan vuil op Incognitief.com.

Na twee albums doorzagen met de banjo en de kickdrum was het tijd voor iets anders, volgens Marcus Mumford en zijn zonen. Dat vonden veel andere mensen – inclusief ondergetekende – al langer – het trucje was al een beetje uitgewerkt.

2. Afgelopen weekend presenteerde ik de Incognitief-podcast over waanzin in de breedste zin van het woord. De aanleiding is de Boekenweek, maar het gaat over veel meer dan literatuur: series, sport en zelfs onszelf. Samen met Gerjon, Judith en Ricardo waait het gesprek alle kanten op, maar wij moesten in ieder geval lachen:

https://soundcloud.com/incognitief/seizoen-2-aflevering-14-waanzinnige-podcast

Geef een reactie