Notities bij ‘Wie is de Mol’ 2015 – aflevering 10

Nou, toch nog maar even later dan verwacht mijn notities bij de finale Wie is de Mol? Enigszins laat, door een griepje kon ik me niet erg tot schrijven zetten en toen die griep voorbij was, was het (1) te mooi weer en (2) te druk. Toen werd ik weer ziek en inmiddels zijn we maanden verder.

Maar goed, de finale was in veel opzichten een deceptie – net als aflevering 9: geen mooi opgezette finale met een meer vol lichtjes of een spannende race naar het hoogste punt van de stad: aflevering 9 was dé finale. En dat wist ik eigenlijk wel. Maar er was natuurlijk een kleine kans dat er nog iets moois stond te gebeuren in de live finale. Maar ook dat was een deceptie. Het publiek stond er als klapvee buiten te juichen maar meer hadden we er niet aan. Jammer dus, maar ik was qua Mol niet geheel ontevreden. Zoals ik al schreef: Met Margriet als Mol kan ik leven, vooral omdat ik het tot een paar afleveringen niet aan zag komen. Dus dan heeft ze het goed gedaan, toch?

Geef een reactie