Weet je wie niet De Mol is?

restaurantwidmRop.

Rop is niet de Mol.

Verder was zaterdag wel een vermakelijke aflevering, met een soort kwartetspel, restaurantperikelen en veel jokers. Oh ja, en een belachelijk spel met een soort horrorpicolo’s die alleen maar eng waren omdat ze zo in beeld werden gebracht. Veel geld werd er niet verdiend deze aflevering. Zouden ze dan als spelleiding nooit denken: “laten we bij deze makkelijke opdracht maar dik veel geld als beloning geven?” Ach ja, het is wel goedkoop zo…

Maar ja, mijn Mol is er dus wel uit nu. Teruggrijpend naar mijn eerste aflevering-recap:

In ieder geval: dit alles om te zeggen dat ik eigenlijk geen idee heb wie DE MOL is. Maar ik moet gokken, dat hoort erbij. Airen en Klaas: misschien, maar waarom zonderen ze hem dan af in de eerste opdracht van de eerst aflevering? Ellie of Cécile: goede stunt. Marjolein en Tim: voorspelbaar. Taeke: ehhhh, respect. Annemieke: heeft alles in zich om de nieuwe Evelien te worden, dus ik denk het niet. Remy: ongrijpbaar maar niet uit te sluiten. Rop: ik hoop heel erg van niet, maar ik vrees het wel.

Klaas was een misschien, Tim was voorspelbaar, Taeke “ehhhh, respect”, Annemieke zou de nieuwe Evelien worden, maar houdt het belachelijk lang vol voor een Evelien… Eén van deze spelers is De Mol. Dus laat ik ze allemaal even langs lopen.

Klaas: ik krijg nog steeds geen hoogte van hem. Hij lijkt vriendelijk, sympathiek en toegankelijk, maar treedt zelden op de voorgrond voor mijn gevoel. Dat ongrijpbare dat ik bij hem ervaar, is natuurlijk een goede skill voor de Mol. Hij is nog steeds een misschien. Zit op Annemieke en Tim.

Tim: Voorspelbaar vond ik zijn eventuele Molschap, maar wat verder in het spel komen ook andere kwaliteiten van hem bovendrijven. Hij speelt wel degelijk het spel, zo was zaterdagavond ook weer te zien… Maar speelt hij het goed genoeg? Tim stemt al twee afleveringen op Klaas, maar zegt zelf vooral ook op Annemieke te stemmen.

Taeke: Bij Taeke vraag ik me af waarom hij überhaupt nog in het spel zit. Hij loopt vaak rond alsof hij een paar hockeyballen te veel tegen zijn hoofd heeft gekregen. Maar ja, hij doet blijkbaar iets goed, want hij zit bij de laatste vier. Dat kan natuurlijk zijn omdat hij de Mol is. Zijn houding in het spel doet namelijk niet vermoeden dat hij weet wie het anders is. Maar hij overleeft iedere keer weer de executie. Zou hij dan toch de Mol zijn? Taeke zat ook tot de vorige aflevering nog op Rop, die duidelijk niet de Mol is. Hij stemt nu op Tim, maar ja, wie doet dat niet van deze groep? En niemand lijkt op Taeke te stemmen bij de test. Dat zou hem dan wel weer tot een geniale Mol maken.

Annemieke: WAAROM GEEF JE DIE JOKERS AF? WAAROM? Het is een spel, niet “wie is het aardigst?” Nu bleek het voor Rop niets uit te maken, want hij was gewoon niet goed genoeg. Juist door deze actie vraag ik me af of ze de finale haalt. Maar ja, misschien is ze al te zeker van haar zaak (of doet ze alsof ze dat wil zijn). Of ze is de mol…  Zelf stemt ze op Klaas en Tim.

Pff, moeilijk hoor. Laat ik voor Tim gaan. Maar nog niet echt in volle overtuiging

Geef een reactie