Ondertussen bij Incognitief: Ray LaMontagne en Kijkt Podcast

Bij Incognitief kun je weer nieuwe dingen van mijn hand lezen én luisteren. Allereerst is daar de podcast van Incognitief. Vorige maand lanceerden we al Leest en nu kunt u hieronder luisteren naar de eerste editie van Kijkt. Die gaat over de Oscars en films en series waar we de komende maand naar uitkijken. Dit weekend komt er overigens ook een nieuwe editie van Leest uit. Daarover later meer:

https://soundcloud.com/incognitief/incognitief-kijkt-1-oscars-2016

Verder verschijnt er vandaag een blog van mij op Incognitief over het nieuwe album van Ray LaMontagne. Het is een best mooie plaat, maar wel met een onmogelijke titel en lelijke cover art. En oh ja, Ray zegt dat zijn oude muziek stom is en daar durf ik toch het een en ander tegenin te brengen… Lees ‘m:

Ik heb lang nagedacht of ik wel iets moest schrijven over het nieuwe album van Ray LaMontagne. Niet alleen beledigt hij terloops alle fans die vielen voor zijn vroegere werk, het lukt me ook nog eens niet om de titel in één keer goed op te schrijven,Orou, Ourobour… Orouborusous… Ouroboros dus. Ga er maar aan staan: in 2016 een conceptalbum uitbrengen als popartiest, met een onmogelijke titel en wat feitelijk twee tracks zijn én ontzettend lelijke cover art. Maar eigenlijk lijkt dit LaMontagne-album juist heel erg op zijn oude werk. En dat ie dat zelf niet ziet, maakt alleen maar duidelijk dat hij een bord voor zijn kop heeft. 

MEER >>

Geef een reactie