De wonderen zijn de wereld nog niet uit – een nieuwe Kings of Convenience single

Ja, de titel spreekt hier eigenlijk voor zich. Zoals ik bij mijn concertverslag uit 2012 schreef:

 Ik kreeg gisteravond niet de indruk dat er voor 2031 een nieuw album is, maar hopelijk maken de heren voor die tijd wel nog eens een tour langs enkele Nederlandse podia. En dan mag dat best weer in huiskamersfeer, met een lach op het gezicht en two voices blended in perfection.

Blogje uit 2012

Eigenlijk valt het nog mee dat we maar tot 2021 hebben hoeven wachten – zo’n 12 jaar – in plaats van 2031. Dus dat is het goede nieuws. 18 juni komt Peace or Love uit. Vast vol met soms flauwe, soms diepe metaforen over de staat van de wereld, relaties en blijkbaar wasmachines. Er staan ook nieuwe liedjes met Feist op, dus dat is helemaal mooi. Ik kan niet wachten!

Geef een reactie