Compleet gemist: Leslie Feist

Toen we twee weken geleden een weekende naar Turin Brakes, kregen we blijkbaar niet alles mee. The National kwam met een nieuw liedje, New Order T-Shirt. Dat is een leuk nummer, maar niet zo leuk als het vorige nieuwe liedje van de band, Tropic Morning News, over doomscrollen (dat is waar de term uit de titel van het liedje voor staat), niet oké zijn en dat alles op een heerlijk tempo.

Nou ja, blijkt Leslie Feist ineens met een nieuw album te komen. En drie nieuwe liedjes al te hebben uitgebracht… Dat is toch wel een dingetje. Nieuw werk van Feist is nog niet zo zeldzaam als bijvoorbeeld een nieuw Kings of Convenience album (waar ze in het verleden mee samenwerkte), maar heel veel scheelt het niet.

Maar helemaal gemist, dus. De eerste (In Lightning) vind ik nog een beetje moeilijk, maar de andere twee zijn pareltjes:

Feist heb ik ondertussen nog steeds niet live gezien. Alle keren dat ze met de Kings of Convenience mee zou komen, was ze er op het laatste moment toch niet… Wellicht dat er dit keer wel een Europese tour inzit? Ik hoop het!

Geef een reactie